Goed dan, A is nou maar vir Appel

Goed dan, A is nou maar vir Appel
Goed dan, A is nou maar vir Appel

Ek het lank vasgeskop teen A is vir Appel, maar lyk my ek kan dit nie vryspring nie! My goeie vriendin Corlien, ‘n onderwyseres en eienaar van Oogappeltjies wat ook onlangs ‘n Tuisskool Mamma geword het, het my mooi gehelp met die klanke, en die manier hoe kindertjies die klanke aanleer.

Ek wou nooit A vir Apie doen nie… ek weet nie eers hoe ek dit reggekry het om ‘n volledige blad te ontwerp sonder om te besef dat Apie ‘n aa klank en nie ‘n a klank soos in appel is nie. Ai, maar toe her-ontwerp ek dit na Ark, en sowaar as vet dit was ook die verkeerde woord om te kies, want soos liewe Corleena (soos ek haar noem) my ingelig het, mag kindertjies dalk dink dat dit B is vir Boot ipv A vir Ark.

Juis hieroor het ek nou ‘n hele paar woordjies wat ek beplan het verander… Ai!

SO, hiermee gee ek julle uiteindelik die ou doodgewone A vir Appel… uit met die nuwe en in met die oue!

Werksblaaidjie:

Kraftimama Free Printables, Uitdrukke Verniet, A Apie

Kleimat:

Kraftimama Free Printables, Uitdrukke Verniet, A Apie


Ander Werksblaaie in hierdie reeks

Afrikaans Alphabet, Kleimat, Afteken, Homeschooling, KraftiMamaKraftimama Free Printables, Uitdrukke Verniet, A Apie

KraftiMama Free Printables, A werksblaaieKraftiMama Free Printables, Uitdrukke Verniet, C Coke

KraftiMama Free Printables, C D Kleimat en Afteken

KraftiMama Free Printables, C D werksblaaie

KraftiMama Afrikaans Werksblaaie Verniet, Free Printables

2 Responses »

  1. Pingback: C Hersiende Afdrukke- Afrikaans Alfabet Verniet! - KraftiMama

  2. Pingback: Hoe Leer Kinders die Alfabet? - KraftiMama

Leave a Reply