Middel Klanke 1

Middel Klanke 1
Middel Klanke 1

Hiermee die Middel Klanke. As jy reeds die Klanke Letters afgelaai het kan jy dit uitlaat, indien nie, laai dit ook af onder die Middel Klanke.

Hierdie blad is afhanklik van “shares” op sosiale media om verniet te bly. Wees asb so vriendelik om te deel waar jy kan, en moet asb nooit iets deel wat klaar ge-‘download” is nie, dit steel verkeer van hierdie blad… dankie en GENIET!

Middel Klanke 1: Kliek hier onder om af te laai

Klanke Letters:

KraftiMama Alfabet, Begin, Middel en Eindklanke, Leer Lees

Sien ook Begin Klanke 2!

KraftiMama Alfabet, Begin, Middel en Eindklanke, Leer Lees

Pin dit vir later:

KraftiMama Alfabet, Begin, Middel en Eindklanke, Leer Lees

2 Responses »

  1. Wat ‘n wonderlike idee met die knip en op die regte plek te plak! My agterkleinkind sukkel om die middelklank te herken. As jy vir haar se skryf pop dan maak sy die p p. Dan weet sy nie qat in die middel moet kom nie rensy sy direk na my mond kyk. Synis geëvalueer en hasrbgehoor en ogies is 100%. Sy moet spraakterapie kry. Baie baie dankie weereens vir hierdie wo dierlike hulp.iddel. ina

Leave a Reply