O vir Otter en P vir Pan

O vir Otter en P vir Pan
O vir Otter en P vir Pan

O vir Otter en P vir Pan, Geniet!

KraftiMama Free Printables, Afrkaans Alfabet, O, Otter

 

KraftiMama Free Printables, Afrkaans Alfabet, O, Otter

 

 

KraftiMama Free Printables, Afrikaans Alfabet, P vir Pan

(Let wel, net die kleimatte is geskik vir voorskool – die werksblaadjies is nie ideaal vir voorskool nie, gebruik dit slegs vir “groter” kleintjies wat alreeds die groot letters op die kleimatte baasgeraak het.)

Hierdie blad is afhanklik van “shares” op sosiale media om verniet te bly. Wees asb so vriendelik om te deel waar jy kan, dankie!

Ander Werkskaarte in hierdie reeks

Afrikaans Alphabet, Kleimat, Afteken, Homeschooling, KraftiMamaKraftimama Free Printables, Uitdrukke Verniet, A ApieKraftiMama Free Printables, A werksblaaieKraftiMama Free Printables, Uitdrukke Verniet, C CokeKraftiMama Free Printables, C D Kleimat en AftekenKraftiMama Free Printables, C D werksblaaieKraftiMama Free Printables, Afrikaans AlfabetKraftiMama Free Printables, Afrkaans Alfabet, M, MaanKraftiMama Afrikaans Printable, Alfabet, M,N,Q,R, Tuisskool

 

KraftiMama Free Printables, Afrkaans Alfabet, O, OtterKraftiMama Afrikaans Werksblaaie Verniet, Free Printables KraftiMama, Free Printables, Afrikaans Alfabet, T vir TasKraftiMama, Free Printables, Afrikaans Alfabet, U vir bUsKraftiMama, Free Printables, Afrikaans Alfabet, U vir UilKraftiMama, Free Printables, Afrikaans Alfabet, V vir VisKraftiMama, Free Printables, Afrikaans Alfabet, W vir Walvis

Afrikaans Alfabet, X, Y en Z Printables Free

 

 

 

7 Responses »

  1. More. Hierdie is nou die oulikste wat ek nog tee bekom het om ‘n klein mensie te leer.

    Ek kon net nie die P print nie kan jy help asb. Baie dankie Ester

    • Hi Ester, baie dankie ek is bly jy geniet dit, ek beplan nog baie lekker werksboekies vir die toekoms so teken aan vir updates.

      Die printables vat soms n rukkie om te download as jou internet n dip vang. Ek het dit nou by my gecheck en alles lyk reg so probeer dalk weer en gee dit net n rukkie om heeltemal af te laai. Laat weet maar as jy steeds nie regkom nie dan kan ek dit vir jou epos

Leave a Reply