Alfabet Flitskaarte Verniet!

Alfabet Flitskaarte Verniet!
Alfabet Flitskaarte Verniet!

Nou dat die Alfabet klaar is wou ek net graag ‘n Plakkaat maak wat jy kan opsit teen die muur as A3 of A4. Print twee uit en lamineer en knip dan die een mooi netjies in die middel van die groen lyne om flitskaarte te maak.

Onthou om te deel!!!

Kliek op die prentjie onder om te download !!

KraftiMama, Free Printables, Afrikaans Alfabet, Flitskaarte

 

Hierdie blad is afhanklik van “shares” op sosiale media om verniet te bly. Wees asb so vriendelik om te deel waar jy kan, dankie!

Afrikaans Werkskaarte NOU beskikbaar!

Afrikaans Alphabet, Kleimat, Afteken, Homeschooling, KraftiMamaKraftimama Free Printables, Uitdrukke Verniet, A ApieKraftiMama Free Printables, A werksblaaieKraftiMama Free Printables, Uitdrukke Verniet, C CokeKraftiMama Free Printables, C D Kleimat en AftekenKraftiMama Free Printables, C D werksblaaieKraftiMama Free Printables, Afrikaans AlfabetKraftiMama Free Printables, Afrkaans Alfabet, M, MaanKraftiMama Afrikaans Printable, Alfabet, M,N,Q,R, Tuisskool

 

KraftiMama Free Printables, Afrkaans Alfabet, O, OtterKraftiMama Afrikaans Werksblaaie Verniet, Free Printables KraftiMama, Free Printables, Afrikaans Alfabet, T vir TasKraftiMama, Free Printables, Afrikaans Alfabet, U vir bUsKraftiMama, Free Printables, Afrikaans Alfabet, U vir UilKraftiMama, Free Printables, Afrikaans Alfabet, V vir VisKraftiMama, Free Printables, Afrikaans Alfabet, W vir Walvis

Afrikaans Alfabet, X, Y en Z Printables Free

2 Responses »

  1. Dis awesome dankie.
    My Seun nou in Gr. 1, hy is kenisthetic learner, so m.a.w hy leer deur om te doen.
    Groot challenge wat voor my le deur hom te help met huis werk.

    • Hi Alinda, sterkte met die huiswerk. My seun is ook nogal so en ek het agter gekom die kleimatte (ondat hy die klei moet vorm) en ook die aftrys op sout in n bakkie of selfs op sand werk baie goed vir hom. Hoop dit help!

Leave a Reply